Time Timer Watch

kr. 829,00

KOM GODT I GANG MED DIT TIME TIMER WATCH

Time Timer®-uret har 3 funktioner: Ur, TimeTimer og Alarm. Skift mellem funktioner ved blot at trykke på MODE-knappen øverst til højre.

Varenummer (SKU): JAC5601 Kategori: Tags: ,
Del produkt

Produkt beskrivelse

Time Timer Watch har 3 funktioner Ur, TimeTimer og Alarm.

Time Timer Watch bruger en rød disk til visuelt at vise, hvor meget tid der er tilbage. Efterhånden som tiden går med uret, forsvinder disken gradvist, hvilket hjælper dig med at se og styre tiden mere effektivt.

UR FUNKTION

Ur-funktionen vises tidspunkt på dagen ved at bruge både en traditionelt analogt ur ansigt og et digitalt numerisk display. Hvis en Time Timer® kører, eller en alarm er blevet indstillet, vises et unikt ikon på højre side af urskiven. Tiden kan ses i 12- eller 24-timers format.

TIME TIMER® FUNKTION

Time Timer®-funktionen inkluderer to muligheder: 1) Original 60-minutters timer eller 2) Brugerdefineret timer. Den brugerdefinerede timer tillader disken at blive skaleret til at repræsentere enhver varighed fra 1 minut til 99 timer. En numerisk visning af resterende tid vises under den røde disk. Alarm kan indstilles til hørbar, vibrerende, begge dele eller ingen af delene. Timeren kan også indstilles til at gentage efter afslutning.

ALARM FUNKTION

Alarm funktionen kan være indstillet i 12- eller 24-timers tidsformater. Indstil alarm for at aktivere alarm. Alarm kan indstilles til hørbar, vibrerende, begge dele eller ingen af delene.

 

HURTIG START
For at indstille uret i en hvilken som helst tilstand, skal du trykke på knappen SET (øverst til venstre) i 3 sekunder. • Den første værdi begynder at blinke. Indstil denne værdi ved at bruge Start/Stop (-) og (+) alarm. • Når værdien er til din smag, skal du trykke på knappen NEXT øverst til højre. • Fortsæt indstillingen, indtil alle værdier er valgt. • Tryk på knappen SET for at afslutte når som helst.

INDSÆT BATTERI

Batteridækslet er placeret på bagsiden af uret. Åbn batteridækslet med en mønt ved at dreje mod uret. Løft tappen, og indsæt derefter batteriet (+siden opad) under tappen. Luk batteridækslet ved at dreje med uret.

Mere information

Vægt 0,5 kg