MYPICTOGRAM.DK er grundlagt af Freddy Møller Andersen.

Ved hjælp af konkrete produkter, personlig og professionel støtte, har jeg siden 1999 arbejdet med at guide mennesker med særlige udfordringer, til at få adgang til værktøjer, skabe strukturer og danne rutiner, der kan gøre hverdagen lidt nemmere, bedre eller sjovere.

I 1999 var jeg co-founder af firmaet Four Esses Aps. hvor vi har produceret og opfundet pædagogiske brætspil til flere forskellige behov og læringsprocessor, heri blandt spillene LilleStorm og MimiQ.

Fra 2004 og frem til i dag, hvor jeg arbejder som som underviser og omsorgsperson, har jeg arbejdet særligt meget med at lave strukturer og skabe rutiner for mennesker med ADHD, Autisme og Asperger.

Det har i alle disse år været svært at finde et fælles arbejdsgrundlag for hjem, skole, og friluftsaktiviteter, når det gælder kommunikation via piktogrammer.

Derfor har jeg laver denne side, hvor fokus bliver at lave de piktogrammer og det tilbehør der skal til for at skabe de rigtige rammer, der hvor der er behov for denne form for struktur.

Østre Skovvej 3
Fuglslev, 8400
Danmark

CVR: 29438625

Magnetiske piktogrammer med grafiske billeder.

De magnetiske piktogrammer med billeder er til opsætning af flere forskellige skemaer.

Vi har især lagt vægt på 3 forskellige hoved områder.

  1. Skole
  2. Hjem
  3. Arbejde

Se iøvrigt inspiration skemaer, hvor der er forslag til opbygning af skemaer.

Time Timere.

Hos mypictogram.dk kan du bestille Time Timere i alle udgaver.

I skolen.

Time Timer Medium har en optimal evne til at få eleverne til at fokusere og koncentrere sig, hvilket ikke er nemt i dagens kaotiske og udfordrende læringsmiljø…

 I hjemmet.

Oplev Time Timerens fantastiske evne til at ”håndtere” uendelige måltider og modvilje til huslige pligter. Oplev, hvordan dine familieaktiviteter forløber i fred og ro…

 På arbejde.

I modsætning til traditionelle ure får du med en Time Timer en visuel oplevelse af tiden og et hurtigt overblik over den resterende tid…

 Særlige behov.

Eksperter inden for autisme og ADHD anbefaler Time Timeren som et effektivt værktøj for visuelle tænkere i alle aldre, fordi den viser tidsforløbet visuelt.

Time Timeren er kendt af lærere i hele verden.
Timer Timeren er et effektivt redskab i skolen til at minimere elevernes modvilje til rutiner og lette de stressende overgange til og fra klasseværelset.
Time Timeren hjælper elever i alle aldre med at forstå og visualisere tiden.
Time Timeren har en optimal evne til at få eleverne til at fokusere og koncentrere sig, hvilket ikke er nemt i dagens kaotiske og udfordrende læringsmiljø.

Whiteboard tavler fra lintex

Her har vi valgt at benytte 2 forskellige størrelser.

  1. Lille plade til enkelte aktiviteter, såsom toilet besøg, børste tænder, vente på bus/taxa, morgenrutiner, dagsprogram, pausevalgsskema, mm. 
  2. Stor plade til ugeskemaer, arbejdsplaner, weekendplan, mm. 

Whiteboard STAEDTLER tusser

Disse er til midlertidige notater på whiteboards.

Permanent STAEDTLER tusser

Disse er til permanente notater på eksempelvis magnetiske piktogrammer med ord felt, til beskrivelse med ord på piktogrammer


Gulvskærme fra Lintex

Til afskærmning af arbejdsområde, samt støjdæmpende materialer